Niet moeten maar willen

“Hoe denk je over een minder stressvol leven, over betere prestaties, meer levensvreugde, meer moed? Klinkt dat vreemd, of is dat juist een verborgen en langgekoesterde droom? Het is allemaal mogelijk en ik durf te beweren dat je met het lezen van dit boek de eerste stap zet om die vooruitzichten te bereiken.”
– Duco Bauwens

Duco Bauwens is sportinstructeur, lifestyle- en voedingcoach. Hij begeleidt mensen die sportieve doelen willen bereiken en die hun gezondheid willen verbeteren. Als geen ander is hij in staat om aan te geven hoe je je mind-set kunt veranderen zodat je fysieke leefstijl verbetert.

Als bekende presentator bij Omroep Max van het tv-programma Nederland in beweging wordt Duco Bauwens door veel mensen aangesproken. Er zijn maar weinig mensen die zich kunnen voorstellen dat hij een periode van zijn leven te maken heeft gehad met (sociale) angsten en een minderwaardigheidscomplex. Duco Bauwens heeft dat kunnen overwinnen door zelfvertrouwen, een reële kijk op zaken en de verandering van ‘moeten naar willen’.

In Niet moeten, maar willen maakt Duco Bauwens de lezer bewust van zijn mogelijkheden om succesvolle levensveranderingen te realiseren. Hij laat dit zien door te vertellen over zijn persoonlijke ervaringen en hij geeft concrete handvatten en duidelijke tips en adviezen. Zo kan de lezer zelf de gewenste positieve veranderingen bewerkstelligen.

blog comments powered by Disqus

Contact

Uitgeverij Marmer
Bezoekadres: Amalialaan 126 B | 3743 KJ Baarn
Postadres: De Botter 1 | 3742 GA Baarn

E: info@uitgeverijmarmer.nl 

KVK-nr: 32136101
BTW-nr: NL 8195.286.38.B.01