Strange days

Generaties groeiden op met de man die de wereld van de rock in de huiskamers bracht, omringd door rookwolken, potpalmen en natuurlijk Penney de Jager. Met Strange Days bewijst Visser zich opnieuw, nu als verhalenverteller en schrijver. Deze bundel hilarische, bizarre en geestverruimende verhalen is een trip down memory lane – en wat voor een trip.

 

In zijn verhalen lopen we pophelden als Ozzy Osbourne, Eric Clapton, Elton John en vele anderen tegen het lijf. En niet te vergeten de eigen avonturen als de experimentele rockdichter Adjéèf the poët. Met zijn groep Adjéèf the poët, his girl(s), his friend(s) & the rest of the world(s) een bron van aanstekelijke anekdotes.

Ad Visser schrijft een bijzondere literaire stijl. Hij schrijft zoals hij spreekt: vol vuur, passie en met veel humor en ironie. Hier is hij niet alleen als de artiest aan het woord of als de presentator van het legendarische TopPop, maar ook als manager bij Phonogram en van de Nederlandse divisie van het platenlabel Island Records. Met zijn soms hilarische en dan weer ontroerende anekdotes weet hij alle generaties te raken, want wie houdt er niet van muziek en avontuur.

 

Recensies

 

'Schitterend, prachtig! Het zijn heerlijke verhalen over een tijd die we maar al te goed kennen.' - Jeroen Pauw

 

'Smakelijk beschreven avonturen.' - Tubantia

 

'Een boek over die goeie ouwe tijd. Ad Visser weet zichzelf steeds opnieuw weer uit te vinden.' - Volkskrant Magazine

 

 

blog comments powered by Disqus

Contact

Uitgeverij Marmer
Bezoekadres: Amalialaan 126 B | 3743 KJ Baarn
Postadres: De Botter 1 | 3742 GA Baarn

E: info@uitgeverijmarmer.nl 

KVK-nr: 32136101
BTW-nr: NL 8195.286.38.B.01