Linda van Rijn is bestsellerauteur van vakantiethrillers. Al haar boeken staan wekenlang in de Bestseller 60 en er zijn meer dan 2,5 miljoen exemplaren van verkocht. Linda van Rijn heeft een grote schare fans die haar actief volgen op Facebook en Instagram. In april 2022 is bekend gemaakt dat Linda van Rijn het pseudoniem is van Mariëtte Middelbeek. Zij is journalist en auteur en publiceert ook onder haar eigen naam.

Bibliografie

2024 - Ardėche
2024 - Terschelling
2023 - Beach Resort
2022 - Playa Blanca
2022 - Ciao Bella
2021 - Sneeuwblind
2021 - Provence
2020 - Familiediner
2020 - Bloedkoraal
2020 - Ibiza Club
2019 - Zoutelande
2019 - Costa Brava
2018 - Zomernacht
2018 - Casa Ibiza
2017 - Winterwereld
2017 - Zomerhuis
2016 - Winterzon
2016 - Zeezicht
2015 - De Jaarclub
2014 - Ski Resort
2013 - Off piste
2013 - Viva España
2011 - Piste alarm
2011 - Last minute