Het groot kerstverhalenboek

Het groot kerstverhalenboek

 15,00

Een prachtige bundeling van literaire verhalen, poëzie en columns over kerst. Een deel van de opbrengst van Het groot kerstverhalenboek is bestemd voor de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken.

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: Publicatie: november 2020
ISBN: 9789460681561
Pagina's: 240
Uitvoering: Gebonden

Beschrijving

Het groot kerstverhalenboek is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerst­stress, de kerstgedachte en de kerstviering. Gegoten in korte verhalen, columns, recepten en gedichten, waarin wordt gerild van de kou, getreurd om trieste kerstfeestjes en gelachen om de twee dagen waarin de wereld even stilstaat.

Nog niet eerder verscheen zon inspirerend, spannend en humoristisch kerstboek in Nederland. Een passend cadeau voor de kerst, prachtig geïllustreerd door Yoko Heiligers en Floor Rieder.

Een deel van de opbrengst van Het groot kerstverhalenboek is bestemd voor de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken.

De schrijvers die een bijdrage hebben geleverd aan Het groot kerstverhalenboek zijn: Tommy Wieringa, Rob van Essen, Marion Pauw, Thomas Verbogt, Vrouwkje Tuinman, Sylvia Witteman, Ingmar Heytze, Ellen Heijmerikx, Erik Nieuwenhuis, Youp van ‘t Hek, Mark Verver, Ivo Victoria, Daan Heerma van Voss, Onno Wesseling, Gerwin van der Werf, Janneke Vreugdenhil, Elke Geurts, F. Starik, Maartje Wortel, Bart Chabot, Philip Huff, Anton Dautzenberg, Mijke Pol, Jeroen Thijssen, Ellen Deckwitz, Viktor Frölke, Hanneke Hendrix, Onno Kleyn, Rob Waumans en Ernest van der Kwast.

Recensies

‘Een prachtig boek, fraai geïllustreerd. Wat wil je nog meer!’ – De Telegraaf

‘Veel grijnsmomenten, een tikje feestelijkheid en echte hoogtepunten.’ – Leeuwarder Courant

‘Kerstig, maar niet zoet. Warme, kwalitatieve literatuur. Een jaarlijkse literaire staalkaart.’ – NRC

Ga naar de bovenkant