Volle bloei

Volle bloei

 7,50

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: Publicatie: juni 2018
ISBN: 9789460684357
Pagina's: 416
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Volle bloei is het verhaal van vijf vrouwen op leeftijd: Danny, Wanda, Lies, Anneke en Greetje. Ze ontmoeten elkaar op de begraafplaats, waar ze bloemen leggen op de graven van hun overleden echtgenoten. Als blijkt dat ieder van hen nog een droom te verwezenlijken heeft, nemen ze een besluit: ze zijn weer zo jong als ze zich voelen en gaan overdoen wat overgedaan moet worden.

Zo wil Danny, een rasechte Amsterdamse, nog één keer een hit schrijven én zingen. En Wanda, diplomatenvrouw, wil bewijzen dat ze ook in haar eentje een wereldreis kan maken. Lies, die altijd voor haar moeder heeft gezorgd, zou voor het eerst in haar leven een grote liefde willen én een orgasme. Anneke is op zoek naar haar ter adoptie afgestane zoon. En Greetje wil weten of ze de moord op haar man, waarvoor ze twaalf jaar heeft vastgezeten, wel echt heeft gepleegd.

Recensies

‘Een hilarische en ontroerende ode aan vriendschap en het leven.’ – Dieuwertje Blok

‘Verrassend en beeldend, erg genoten van dit boek.’ – Sara Kroos

‘Volle Bloei van Hetty Kleinloog is hilarisch, serieus, ontspannend: een perfect zomerboek! Vond je Pogingen iets van het leven te maken leuk? Je weet wel de dagboeken van Hendrik Groen? Dan weet je nu waarvoor je 8 juni naar de boekhandel moet rennen.’ – oud DWDD-panellid Monique Burger

Ga naar de bovenkant