De nacht reist alleen

De nacht reist alleen

 21,99

Reserveer De nacht reist alleen nu en ontvang ‘m bij verschijning op 23 mei 2024.

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: Publicatie: mei 2024
ISBN: 9789460686825
Pagina's: 334
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Jakob Weber is inspecteur van politie in Bodø, een grote Noorse stad net ten noorden van de poolcirkel, waar in de winter het noorderlicht de nachten groen kleurt en in de zomer de zon altijd schijnt. Weber werkt samen met Noora Yun Sande, een jonge rechercheur die haar prestigieuze baan in Oslo heeft opgegeven om in het afgelegen Bodø te komen werken.

In Kjerringøy, noord Noorwegen, komt een bergwandelaar aan bij een hut. Buiten hangen zeven kooien met raven erin, vanuit de verte nadert een figuur zonder gezicht…

Als Tuva Mjelde met twee vriendinnen een ijsbad neemt in het zeewater van Kjerringøy, komt een van hen vast te zitten in iets onder water. Het lukt Tuva om haar vriendin los te trekken, maar er komt nog iets anders mee naar boven: het lijk van een man.

Hoofdinspecteur Jakob Weber en zijn collega Noora Yun Sande komen oog in oog te staan ​​met een kwaad zoals ze nog nooit hebben meegemaakt. En één ding weet Jakob zeker: als de politie de moordenaar niet vindt, zal die persoon opnieuw toeslaan.

Ga naar de bovenkant