Omnibus Sandrine Jolie

Omnibus Sandrine Jolie

 15,00

Uitverkocht

Uitverkocht


Genre: Publicatie: juni 2016
ISBN: 9789460683275
Pagina's: 541
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Undercover
De kersverse undercoveragente Sanne Romeijn staat voor een uitdaging wanneer ze haar eerste grote opdracht krijgt bij een uitbater van sekslijnen. Ze gaat aan de slag als camgirl bij Charlie’s Angels en ontdekt dat er niet alleen sprake is van witwassing, maar dat er veel meer zaken zijn die het daglicht niet kunnen verdragen.

Soixante Neuf
Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn gaat als luxe callgirl infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Stille Nacht
Drie vrouwen worden op brute wijze vermoord en hun enige link lijkt datingsite Dare2Date te zijn. Agente Sanne Romeijn infiltreert in de wereld van het internetdaten, maar om de dader in de val te lokken zal ze, net als de slachtoffers zelf, wel eerst met hem moeten afspreken.

Bestsellerauteur Linda van Rijn schreef onder de naam Sandrine Jolie drie erotische misdaadromans. Centraal in die boeken staat hoofdpersoon Sanne Romeijn.

Recensies

Over de Sandrine Jolie-serie:

‘Kinky seks en de wie heeft-het-gedaan-vraag zorgen ervoor dat je dit boek in een keer uitleest.’ – Het Nieuwsblad

Stille Nacht  is een boek met een erg hoog entertainmentgehalte. Ideaal om op een zonnige zomerdag je gedachten te verzetten.’- Hebban.nl

‘Een lekkere weglezer die spannend is met een vleugje erotiek.’ – Chicklit.nl

 

Ga naar de bovenkant