Alles wat je wilt weten over Kerst

Alles wat je wilt weten over Kerst

 10,00

Uitverkocht

Alles over het kerstfeest en Kerst

Uitverkocht


Genres: , , Publicatie: oktober 2014
ISBN: 9789460682254
Pagina's: 64
Uitvoering: Gebonden

Beschrijving

Het is kerst!

Samen gezellig eten, kerstbomen, kerstlichtjes en natuurlijk de geboorte van het kindje Jezus. Maar hoe zit dat eigenlijk? Waarom rijdt de Kerstman op een arrenslee? Vieren ze in Australië ook kerst? Wie zijn dat, de drie wijzen? Wanneer is Jezus echt geboren? En waarom eten we eigenlijk zo veel met kerst?

Dit boek geeft antwoord op alle vragen. In de drie verschillende verhalen lees je over de geboorte van Jezus en het bezoek van de drie wijzen, over de Kerstman die last heeft van een koekjesstorm en over papa Joris die met zijn familie kerst viert. De vragen en antwoorden die bij de verhalen horen, vertellen je allemaal leuke en interessante kerstweetjes. Ook vind je in het boek recepten voor de lekkerste kerstkransjes, en met de teksten van bekende en minder bekende kerstliedjes kun je gezellig samen zingen.

Alles wat je wilt weten over Kerst is niet alleen een heerlijk boek om te lezen of voor te lezen, de vrolijke illustraties van Alex de Wolf zorgen ook voor eindeloos veel kijkplezier!

Recensies

Met de vrolijke, luchtige illustraties is dit een heerlijk boek – Lieke van Duin, Kinderboekenexpert

Ga naar de bovenkant