Uitgeven met toegevoegde waarde

Lezen is leuk! Wie wil er niet wegdromen in een boek, zo’n boek dat je meeneemt in je fantasie of je laat meebeleven hoe de wereld van een ander eruitziet. Wie wil zich niet laten meeslepen met de prachtige zinnen van een literaire roman, of genieten van een puntig gedicht. Of opgaan in een thriller die zo spannend is dat je ongemerkt naar het puntje van je stoel schuift, of een liefdesverhaal dat je in één ruk uitleest. Die boeken maken we bij Marmer!

We vinden het heel belangrijk dat je plezier hebt in lezen. Daarom staat bij ons de kwaliteit altijd voorop en dat ‘lees’ je niet alleen terug in de boeken, dat zie je ook in de presentatie, het omslag, het binnenwerk. En we staan graag in contact met onze lezers. Niet alleen door optredens in de boekhandel, je kunt ons en/of onze auteurs ook vinden op diverse evenementen, zoals de Uitmarkt, De Nacht van de Poëzie, literaire festivals, Libelle Zomerweek en Margriet Winterfair. En natuurlijk zijn we actief op sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube.

Uitgeverij Marmer geeft boeken uit in de genres fictie: literatuur, poëzie, thriller, (auto)biografie, romantiek, jeugd- en prentenboeken, en non-fictie: kookboeken, psychologie, cadeauboeken en waargebeurde verhalen. We zijn een klein en hecht team van twee uitgevers (Marc en Karin), een accountmanager voor de boekwinkels (Hans), een medewerker voor publiciteit, (online) marketing en verkoop binnendienst, tevens uitgever in wording (Sara) en Jaco, onze eigen corrector. Daarnaast werken we met een vaste pool van zeer gekwalificeerde en ervaren redacteuren, correctoren, vormgevers en vertalers.

We wensen je veel leesplezier met onze boeken!

Marc van Gisbergen
Marc van Gisbergen
Uitgever

Foto’s: Hadewych Veys

Karin Dienaar
Karin Dienaar
Uitgever
Hans van den Pol
Hans van den Pol
Accountmanager
Sara van Gisbergen
Sara van Gisbergen
Junior uitgever