Uitgeven met toegevoegde waarde

Lezen is leuk! Wie wil er niet wegdromen in een boek, zo’n boek dat je meeneemt in je fantasie of je laat meebeleven hoe de wereld van een ander eruitziet. Wie wil zich niet laten meeslepen met de prachtige zinnen van een literaire roman, of genieten van een puntig gedicht. Of opgaan in een thriller die zo spannend is dat je ongemerkt naar het puntje van je stoel schuift, of een liefdesverhaal dat je in één ruk uitleest. Die boeken maken we bij Marmer!

We vinden het heel belangrijk dat je plezier hebt in lezen. Daarom staat bij ons de kwaliteit altijd voorop en dat ‘lees’ je niet alleen terug in de boeken, dat zie je ook in de presentatie, het omslag, het binnenwerk. En we staan graag in contact met onze lezers. Niet alleen door optredens in de boekhandel, je kunt ons en/of onze auteurs ook vinden op diverse evenementen, zoals literaire festivals en De Winterfair. En natuurlijk zijn we actief op sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube.

Uitgeverij Marmer geeft boeken uit in de genres fictie: literatuur, poëzie, thriller, (auto)biografie, romantiek, jeugd- en prentenboeken, en non-fictie: kookboeken, psychologie, cadeauboeken en waargebeurde verhalen. We zijn een klein en hecht team: Marc, oprichter van Marmer, heeft een stapje terug gedaan, maar blijft betrokken als adviseur, en draagt zorg voor de financiële administratie en royalty’s, daarbij ondersteund door Sebastiaan; er zijn twee uitgevers (Karin en Sara), een accountmanager voor de boekwinkels (Hans), een medewerker voor publiciteit, (online) marketing en verkoop binnendienst (Fiona) en Jaco, onze eigen corrector. Daarnaast werken we met een vaste pool van zeer gekwalificeerde en ervaren redacteuren, correctoren, vormgevers en vertalers.

We wensen je veel leesplezier met onze boeken!

Marc van Gisbergen
Marc van Gisbergen
Publisher-at-large

Foto’s: Hadewych Veys

Karin Dienaar
Karin Dienaar
Uitgever
Sara van Gisbergen
Sara van Gisbergen
Uitgever
Hans van den Pol
Hans van den Pol
Accountmanager