Ver van mij

Ver van mij

 6,00

Sekstoerisme in Gambia en de onverbrekelijke band tussen moeder en dochter

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: Publicatie: february 2012
ISBN: 9789460683558
Pagina's: 279
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar recent overleden man te verwerken. Ze probeert te genieten van de jonge Gambiaanse mannen die zich willig aanbieden aan de vrouwelijke toeristen en kan maar moeilijk weerstand bieden aan hun charme-offensief. Maar stilaan beginnen vragen over de verstoorde relatie met haar dochter Birgit zich op te dringen.

Birgit heeft grote moeite met het losbandige gedrag van Rosa. Ze verwijt haar moeder de scheiding van haar vader. Birgit is er nog niet in geslaagd zelf een gezonde liefdesrelatie op te bouwen. Ze beseft dat ze ondanks alles naar de nabijheid en aandacht van haar moeder verlangt. De afstand tussen moeder en dochter lijkt onoverbrugbaar, tot een onverwachte bekentenis het verleden in een ander licht zet.

Rita Spijker schreef met Ver van mij een verhaal over de zoektocht naar liefde, de impact van een scheiding en de onverbrekelijke band tussen een moeder en dochter.

 

Recensies

‘Treffend en met veel gevoel schildert schrijfster Rita Spijker hoe de “affaire” met de mooie Gambiaanse jongen zich ontwikkelt. Ik voelde de opwinding van de vijftiger die zich plots weer gezien voelt, maar bloosde ook van schaamte. De avonturen van moeder Rosa in Afrika verbeelden de ingewikkelde relatie met haar dochter. Een heerlijk boek!’ – Libelle

‘Dat doet Rita Spijker erg goed. Via korte, rake zinnen, waan je je maar zo in een luxe hotel in Gambia.’ – Nederlands Dagblad

‘Rita Spijker weet vaart te houden in dit echte vrouwenboek vol sfeerbeschrijving.’ – Noordhollands Dagblad

Ga naar de bovenkant