Bittere bloemen

Bittere bloemen

 12,50

Deel 8 in de Varg Veum-reeks

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: Publicatie: april 2018
ISBN: 9789460686184
Pagina's: 352
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Varg Veum is privédetective in het Noorse Bergen. Hij heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, is opportunistisch en anti-autoritair. Als Veum eenmaal aan een opdracht begint, ontdekt hij vaak het ene lijk na het andere, dit tot groot ongenoegen van de politie.

Na een verblijf van enkele maanden in een ontwenningskliniek stapt Varg Veum de maatschappij weer in. In de hoop zijn werk langzaamaan weer te kunnen oppakken, neemt hij een simpel baantje aan: bewaker van een huis waarvan de bewoners enige tijd in Spanje verblijven. Wanneer de vrouw die hem het baantje heeft bezorgd, een rondleiding geeft door het huis, ontdekken ze een lijk in het zwembad. Terwijl Veum het dode lichaam uit het water haalt, verdwijnt zijn opdrachtgeefster spoorloos. De plaatselijke recherche krijgt de zaak in behandeling, maar Varg Veum gaat, ondanks waarschuwingen van de politie, zelf op zoek naar de verdwenen vrouw.

Recensies

Over de Varg Veum-serie:

‘Varg Veum is het soort held waar je onmiskenbaar van gaat houden.’ – De Telegraaf

‘Een maatschappijkritische noir met een flinke scheut aquavit.’ **** – Knack Focus

‘Prima verhaal, fijn tempo en genoeg slechteriken om het hele boek mee zoet te zijn.’ **** – VN Detective & thrillergids

‘Staalesen heeft een vlijmscherpe pen en Veums gevoel voor humor is onweerstaanbaar.’ – Hebban.nl

Ga naar de bovenkant