Beschrijving

Een slachtoffer van een auto-ongeluk raakt ernstig gewond en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar ze kan niet worden gered. Uren later wordt haar lijk uit het mortuarium gestolen. Niemand weet wie de dode vrouw was of waarom haar lichaam werd meegenomen.

Inspecteur Gemma Woodstock is met zwangerschapsverlof terug in haar geboorteplaats Smithson als het bizarre incident plaatsvindt. Ze is geïntrigeerd door de zaak, maar aarzelt om betrokken te raken, ondanks aandringen van haar vriendin en journalist Candy Fyfe.

Als enkele dagen nadat het lichaam vermist is, de stad opnieuw wordt opgeschrikt door een nieuwe schokkende misdaad kan Gemma het niet laten om deel te nemen aan het onderzoek. Candy en Gemma proberen de identiteit van het verdwenen lichaam te achterhalen en volgen de aanwijzingen die de dode vrouw heeft achtergelaten. Daardoor ontdekt Gemma verwoestende geheimen over mensen van wie ze dacht dat ze hen goed kende. En hoe dichter Gemma bij de waarheid komt, hoe meer gevaar ze loopt…