Gevallen engelen

Gevallen engelen

 12,50

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: ISBN: 9789460686177
Pagina's: 384
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Varg Veum is privédetective in het Noorse Bergen. Hij heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, is opportunistisch en anti-autoritair. Als Veum eenmaal aan een opdracht begint, ontdekt hij vaak het ene lijk na het andere, dit tot groot ongenoegen van de politie.

Op de begrafenis van een vroegere klasgenoot ontmoet privédetective Varg Veum een oude schoolvriend, Jakob, gitarist van de ooit beroemde rockband The Harpers en getrouwd met Rebecca, Veums eerste echte liefde.
Varg en Jakob hervatten hun vriendschap, maar die komt al snel in gevaar als een gruwelijke moord wordt gepleegd: de leadzanger van The Harpers is koelbloedig doodgestoken. En is er sprake van toeval als blijkt dat twee andere leden van de band ook zijn overleden onder verdachte omstandigheden?
Wanneer Varg Veum ontdekt dat de slachtoffers onheilspellende, anonieme, kaarten hebben ontvangen met de afbeelding van een gevallen engel, verandert de kerstsfeer van Bergen in een sfeer van angst. Veum zal diep in zijn eigen tienerjaren en donkerste herinneringen moeten graven om het motief te ontdekken en daarmee de moordenaar te ontmaskeren.

Recensies

Over de Varg Veum-serie:

‘Varg Veum is het soort held waar je onmiskenbaar van gaat houden.’ – De Telegraaf

‘Een maatschappijkritische noir met een flinke scheut aquavit.’ **** – Knack Focus

‘Prima verhaal, fijn tempo en genoeg slechteriken om het hele boek mee zoet te zijn.’ **** – VN Detective & thrillergids

‘Staalesen heeft een vlijmscherpe pen en Veums gevoel voor humor is onweerstaanbaar.’ – Hebban.nl

Ga naar de bovenkant