Beschrijving

BEACH RESORT – EEN DROOMBAAN OP CURAÇAO VERANDERT IN EEN NACHTMERRIE

Op het tropische Curaçao geniet Esmée van haar werk als receptioniste in een prachtig vijfsterrenhotel. Maar als een van de gasten haar vraagt om een pakketje aan te nemen, slaat haar zorgeloze, zonnige leven om in een levensgevaarlijke nachtmerrie…

Esmée Achterberg werkt als frontofficemanager bij een luxe vakantiehotel, het Curaçao Beach Resort, gelegen aan de bekende Jan Thiel Baai. Op een avond drinkt Esmée na haar werk een drankje in de hotelbar en ze raakt aan de praat met een Nederlandse vrouw, Amanda. Een paar dagen later krijgt Esmée een berichtje van Amanda op haar mobiel – hoewel ze zeker weet dat ze haar nummer niet heeft gegeven – waarin ze Esmée vraagt om een pakketje voor haar aan te nemen. Esmée vindt dat prima, het hotel neemt tenslotte wel vaker pakketjes aan voor gasten.

Een paar uur nadat het pakketje is bezorgd wordt de receptie van het resort overvallen: er worden niet alleen geld en twee laptops gestolen, ook het pakketje van Amanda is door een van de overvallers meegegrist. Dan meldt Amanda zich opnieuw: of Esmee nog een pakketje kan aannemen… ‘Nee’ zeggen is geen optie, dreigt Amanda, en Esmée realiseert zich dat ze in grote problemen zit. Is zij toevallig doelwit geworden of heeft haar verleden hier iets mee te maken?

Beach Resort is de 32e thriller van Linda van Rijn. De thrillers zijn spannend, met een vleugje feelgood. De verhalen spelen zich altijd af op een vakantiebestemming, meestal in de zon, een enkele keer hebben ze een setting in de sneeuw.