Moordcijfers

Moordcijfers

 5,00

Uitverkocht

Spannende thriller over bekende tv-personality’s

Uitverkocht


Genre: Publicatie: april 2014
ISBN: 9789460681790
Pagina's: 212
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

De ervaren tv-maker Norbert Hilvoort is ingehuurd om het ten dode opgeschreven station TV11 de zoveelste herstart te geven. Hij doet het niet voor zijn plezier, maar is gezwicht voor het geld en de status die de opdracht met zich meebrengt. Hilvoort staat voor een onmogelijke opdracht want TV11 is gewoon de spreekwoordelijke zender te veel en alleen daarom al niet te redden.

Als de eigenaar van TV11 en grote tv-producent Harry Berger wordt ontvoerd op zijn verjaardagsparty, tezamen met zijn derde vrouw en twee volwassen dochters, staat het televisiestation ineens volop in de schijnwerpers. De eisen van de bende zijn even uniek als extreem: TV11 moet alles uitzenden wat de ontvoerders willen. En dat zijn stuk voor stuk bizarre, smakeloze en geestdodende programma’s.

De kijkers moeten zodanig overvoerd worden met deze troep, dat zij die inhoudsloze televisie nooit meer zullen verlangen. Al snel blijkt dat TV11 met deze aanpak op weg is een megasucces te worden…

 

Deze spannende roman vol humor geeft ons een kijkje achter de schermen van een wereld waarin sterren stralen, koppen rollen en echt alles gedaan wordt voor de kijkcijfers.

 

 

Recensies

‘Een heerlijk boek dat je in een moordend tempo uitleest.’ – Crimezone.nl

‘Vlot geschreven thriller met een sarcastische ondertoon.’ – NBD BIBLION

Ga naar de bovenkant