Soixante Neuf

Soixante Neuf

 5,00

Uitverkocht

Tweede deel in de serie erotische misdaadthrillers

Uitverkocht


LEES HET EERSTE HOOFDSTUK
KLIK HIER


Genre: Publicatie: april 2013
ISBN: 9789460681875
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slacht- offer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.
Soixante Neuf is het eerste deel in de G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

 

Recensies

‘Kinky seks en de wie heeft-het-gedaan-vraag zorgen ervoor dat je dit boek in een keer uitleest.’ – HET NIEUWSBLAD ***

Soixante Neuf is geen boek dat je snel aan de kant legt. De Kamasutra-killer heeft je in zijn greep en je blijft voortdurend nieuwsgierig naar de dader en zijn motief.’ – CRIMEZONE.NL ***

‘Een lekkere weglezer die spannend is met een vleugje erotiek.’ – CHICKLIT.NL ***

Ga naar de bovenkant