Mariëtte Middelbeek is journalist en auteur. Ze heeft met haar boeken tientallen weken in de Bestseller 60 gestaan en verkocht meer dan een half miljoen exemplaren. Veel lezers kennen haar van haar zes feelgoodromans: ze debuteerde in 2009 met Single & sexy en brak daarna definitief door met het ontroerende Turbulentie. Ook schreef Mariëtte ervaringsverhalen van hulpverleners en publiceerde ze zeven thrillers voor jeugd en volwassenen. Met Anna, het eerste deel in de serie Vrouwen van Vechtlust, toont Mariëtte dat ze in het genre van de historische roman niet onderdoet voor Corina Bomann en Anne Jacobs. In september verschijnt deel twee: Julia.

 

Bibliografie

2019 - Revanche
2018 - Flashback
2017 - De weg terug
2016 - Selfie
2015 - Mazzel
2015 - Moederhart
2015 - Boyzzz
2015 - Gestrand
2014 - Ooggetuige
2014 - Strandwacht
2013 - Crash
2012 - Status O.K.
2010 - Turbulentie