Mariëtte Middelbeek is auteur en journalist. Haar eerste roman, Single & sexy, kwam uit in 2009 en was een groot succes. Daarna volgden meer feelgoodromans, bundels met waargebeurde verhalen en thrillers voor jeugd en voor volwassenen. In 2021 verscheen de historische roman Anna, het eerste deel in de serie Vrouwen van Vechtlust, gevolgd door het tweede deel, Julia, in 2022. Onder het pseudoniem Linda van Rijn schrijft Mariëtte Middelbeek vakantiethrillers, waarvan er inmiddels meer dan 30 zijn verschenen. Van de boeken van Mariëtte Middelbeek/Linda van Rijn zijn meer dan drie miljoen exemplaren verkocht.

 

Bibliografie

2019 - Revanche
2018 - Flashback
2017 - De weg terug
2016 - Selfie
2015 - Mazzel
2015 - Moederhart
2015 - Gestrand
2015 - Boyzzz
2014 - Ooggetuige
2014 - Strandwacht
2013 - Crash
2012 - Status O.K.
2010 - Turbulentie