Mariëtte Middelbeek is auteur en journalist. Ze heeft achttien boeken op haar naam staan en bijna een miljoen verkochte exemplaren. Mariëtte debuteerde in 2009 met Single & Sexy en brak definitief door met het ontroerende Turbulentie. Naast romans schrijft ze bundels met waargebeurde verhalen (waaronder Verhalen van de brandweer en Mensen van de ambulance) en (jeugd)thrillers. In 2018 verscheen haar eerste thriller voor volwassenen (Flashback), in 2019 gevolgd door Revanche.

 

Bibliografie

2019 - Revanche
2018 - Flashback
2017 - De weg terug
2016 - Selfie
2015 - Mazzel
2015 - Moederhart
2015 - Gestrand
2015 - Boyzzz
2014 - Ooggetuige
2014 - Strandwacht
2013 - Crash
2012 - Status O.K.
2010 - Turbulentie