MR. TV

MR. TV

 29,95

Uitverkocht

In MR. TV blikt Bert van der Veer terug op 60 jaar televisie.

Uitverkocht


Genre: Publicatie: september 2011
ISBN: 9789460680533
Pagina's: 256

Auteur


Beschrijving

In een prikkelende montage van verhalen, beschouwingen, columns en herinneringen biedt Bert van der Veer een onthullende blik in zijn wereld: die van de televisie. Hoe overleef je de tv-hel? Wat beleef je als (Marginaal) Bekende Nederlander? Hoe ontwikkel je een succesvolle programmaformule? Maar ook: hoe krijg je het verkocht? Kun je macht inruilen voor status?

Bert van der Veer vertelt over zijn avonturen als regisseur bij Toppop, als verwekker van Barend & Van Dorp, als pornobaas van Veronica en als deskundige gast in Kopspijkers, Vinger aan de pols en De wereld draait door. En dat alles wordt rijk geïllustreerd met bijzondere foto’s en pittige cartoons.

In MR. TV blikt Bert van der Veer, zelf ook 60 jaar geworden in 2011, terug op 60 jaar televisie. In deze periode is hij betrokken geweest bij de start van nieuwe zenders, heeft hij meegewerkt aan controversiële programma’s en initieerde hij belangrijke ontwikkelingen. Ook zag hij de opkomst en ondergang van tal van zenders, programma’s én presentatoren.

Recensies

‘Waarschijnlijk is er in Nederland niemand die zoveel van televisie weet, als Bert van der Veer.’ – HP

‘Bert is iemand die als geen ander weet waarover hij praat en weet waarmee hij bezig is.’ – Joop van den Ende

Ga naar de bovenkant