Drieëntwintig tips om de hond en je demonen aan de lijn te houden. En een postscriptum

Drieëntwintig tips om de hond en je demonen aan de lijn te houden. En een postscriptum

 15,00

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending in Nederland.


Genre: Publicatie: february 2018
ISBN: 9789460683817
Pagina's: 48
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Drieëntwintig tips is de neerslag van een rotjaar in het leven van de dichter. Af en toe schurkt het tegen de grenzen van goede smaak aan en hier en daar danst het er los over. Dat mag, want het gaat niet over goede smaak. Drieëntwintig tips biedt hoop aan wie achtervolgd wordt door een zwarte hond en moed aan wie vecht met demonen. Het is een poging tot literair verantwoorde braakpoëzie. Het is een poëtisch zelf­hulpboek dat werd geschreven voor zij die een hekel hebben aan zelfhulpboeken en zij die een hekel hebben aan poëzie. En opgepast: dit boek bevat humor.

Drieëntwintig tips is de tweede poëziebundel van Runa Svetlikova. Met haar debuut Deze zachte witte kamer won ze de Herman De Coninck debuutprijs, de Jo Peters poëzieprijs en de Europese Bridges of Struga debuutprijs.

Recensies

‘Kwetsbaar, geestig en intelligent…De knappe constructie draagt gedichten die stuk voor stuk de ontreddering oproepen van een jonge vrouw met opgroeiende kinderen die een dreun heeft gehad.’ Piet Gerbrandy, Ons Erfdeel

‘sprankelend, eigenzinnig en humoristisch. Ook deze bundel verdient een prijs’ – Meander

Ga naar de bovenkant