wonen op de rand van het wonder (gesigneerd)

wonen op de rand van het wonder (gesigneerd)

 19,99

Voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 20,- gratis verzending.


Genre: Publicatie: february 2023
ISBN: 9789460686207
Pagina's: 60
Uitvoering: Paperback

Auteur


Beschrijving

Bestel nu, en ontvang een gesigneerd exemplaar van wonen op de rand van het wonder op 2 februari 2023. Tijdelijk gratis verzending met de code wonder

 

In wonen op de rand van het wonder verkent de dichter de werelden die achter, in, naast of rondom onze wereld verborgen liggen. Dit doet ze door zich te verdiepen in andere wezens zoals mos, een rivier of een krab; door reizen te maken, zowel in de wereld als in haar hoofd, en door zich over te geven aan een onhoudbare liefde die magie en verdriet tot een geheel smeedt.

De gedichten zijn een dans tussen zichtbare en onzichtbare werelden, een pleidooi om alles om ons heen te zien als kostbaar leven dat voor ons zorgt en waar wij zorg voor dragen.

Saskia Stehouwer (1975) is een dichter die schrijft aan een mooiere wereld. Haar debuutbundel wachtkamers won de C. Buddingh’-prijs 2015. In 2019 publiceerde zij de zelfgeschepte composteerbare bundel bindweefsel, gemaakt van keukenafval. Saskia is een van de drijvende krachten achter de Klimaatdichters. wonen op de rand van het wonder is haar vierde dichtbundel.

Recensies

 

 

Ga naar de bovenkant